Personvern

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet, lagres på egne servere som driftes av PRO ISP. Det er kun Ludico AS som har tilgang til opplysningene som samles inn. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted.
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. 

Følgende informasjonskapsler brukes på Ludico.no:

 • Analyseverktøyet Google Analytics bruker informasjonskapsler til å produsere statistikk som viser bruksmønsteret for Ludico.no. Les mer om Google Analytics og bruk av informasjonskapsler her
 • Vår publiseringsløsning, Joomla, plasserer en informasjonskapsel på din maskin for å begrense visse tilgangsrettigheter til brukere med administrative roller.  Denne informasjonskapselen blir liggende i ett døgn.
 • Informasjon om samtykke til Albacross behandling av personopplysninger

  Vi samtykker i behandling av personopplysninger på vegne av Albacross Nordic AB ("Albacross").

  Informasjon hentet fra informasjonskapsler som er angitt i enheten din, som kvalifiserer som personlige data, behandles av Albacross, et selskap som tilbyr ledelsesidentifikasjon og annonsemålrettingstjenester med kontorer i Stockholm og Krakow. Vennligst se nedenfor for full kontaktinformasjon.

  Formålet med behandlingen av personopplysningene er at det gjør det mulig for Albacross å forbedre en tjeneste gitt til oss og vår hjemmeside (for eksempel "Lead Generation" -tjeneste) ved å legge til data i databasen om selskaper.

  Dataene som samles inn og brukes av Albacross for å oppnå dette formålet, er informasjon om IP-adressen du besøkte nettstedet vårt, og teknisk informasjon som gjør det mulig for Albacross å fortelle forskjellige besøkende fra samme IP-adresse. Albacross lagrer domenet fra skjemainngang for å korrelere IP-adressen med arbeidsgiveren.

  For full informasjon om vår behandling av personlig informasjon, vennligst se vår fullstendige personvernpolicy.

  Du kan når som helst trekke tilbake samtykket til denne behandlingen. Slik uttak kan gjøres enten ved å kontakte oss eller ved å kontakte Albacross direkte.

  Albacross Nordic AB
  Companyreg. nr. 556942-7338
  Kungsgatan 26
  111 35 Stockholm, Sverige
  www.albacross.com - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 E-postlister:

Når du laster ned innhold fra vår nettside blir du lagt inn i våre e-postlister. Vi har en serie med e-poster for å ønske deg velkommen til vår bedrift, og for å informere deg om viktig informasjon vi kommer til å sende deg.
For å melde deg av våre e-postlister, kan du enkelt gjøre dette gjennom lenken på bunnen av alle e-poster vi sender deg.

 Sist oppdatert 13.08.2018