Ludico ansatte
Senior konsulenter med bakgrunn fra forretningsutvikling, bedriftseierskap og prosjektledelse. Solid kompetanse innen forretning- og prosessforståelse. Inngående kjennskap til regnskapsbransjen.

Vi vokser og søker etter ansatte som kan bidra til at Ludico blir Norges beste RPA miljø. Har du noe å bidra med og ønsker å være med å effektivisere noen av Norges mest kjente virksomheter, så ta kontakt.

Marius Spiten Nysæter

Styreformann / Co-Founder
20 års erfaring fra IT og Telecombransjen. Siste 15 år i ulike senior posisjoner i Hewlett Packard og Get.
Sindre Wrangell

Sindre Wrangell

Partner / Co-Founder
Omfattende erfaring med prosjektledelse og som systemarkitekt. Solid bransjeerfaring blant annet fra Accenture, hvor han ledet større prosjekter. Sterk på forbedringer og automatisering av kunderelaterte prosesser.

Vegard Tronhus

Partner / Co-Founder
Entreprenør i ånd og tankesett. Jobbet med prosessforbedring, automatisering og digitalisering gjennom hele sin karriere. Sterk forretningsforståelse blandet med konseptuell IT forståelse.

Nebojsa Milanovic

Senior RPA Developer
Teoretisk bakgrunn: Master of Science (M.Sc.), Materials Science and Nanotechnology. Føler seg hjemme i skjæringspunktet mellom mennesker og teknologi. Setter seg raskt inn i nye situasjoner og evner å jobbe med sammensatte problemstillinger.

Mathilde Bjørkås

RPA Developer
Master i innovasjon og ledelse. Har god digital og teknologisk forståelse. Jobber hardt for å finne de beste løsningene for kundene hun jobber for.

Maria M. Figenschou

RPA Developer
Master i IKT-basert samhandling. Erfaring med prosessforbedring, digitalisering og endringsledelse. Har god IT- og forretningsforståelse, der målet er å styrke selskaper til å lykkes med teknologi og realisere gevinster.
Last ned gratis [E-BOK]

14 grunner for hvorfor moderne virksomheter bør vurdere automatisering ved hjelp av Robotic Process Automation